Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, textural and sensory quality of biscuits supplemented with spinach (Spinacia oleracea L.)
 
 
Titel: Nutritional, textural and sensory quality of biscuits supplemented with spinach (Spinacia oleracea L.)
Auteur: Galla, Narsing Rao
Pamidighantam, Prabhakara Rao
Karakala, Balaswamy
Gurusiddaiah, Math Rudrayya
Akula, Satyanarayana
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 7 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland