Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Changes in eating quality and oxidation deterioration of pork steaks cooked by different methods during refrigerated storage
 
 
Titel: Changes in eating quality and oxidation deterioration of pork steaks cooked by different methods during refrigerated storage
Auteur: Song, Yu
Zhang, Handan
Huang, Feng
Li, Xia
Liu, Jiqian
Mehmood, Waris
Zheng, Jian
Zhang, Chunhui
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland