Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 259 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gels
 
 
Titel: Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gels
Auteur: Valverde, Damián
Laca, Amanda
Estrada, Lluis Nel
Paredes, Benjamín
Rendueles, Manuel
Díaz, Mario
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 3 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: AZTI-Tecnalia
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 259 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland