Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 256 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effects of vacuum or sous-vide cooking methods on the quality of largemouth bass (Micropterus salmoides)
 
 
Titel: Effects of vacuum or sous-vide cooking methods on the quality of largemouth bass (Micropterus salmoides)
Auteur: Wan, Jiangli
Cao, Ailing
Cai, Luyun
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 256 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland