Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 153 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Demystifying thickener classes food additives though molecular gastronomy
 
 
Titel: Demystifying thickener classes food additives though molecular gastronomy
Auteur: Gomes, Lígia Rebelo
Simões, Catarina D.
Silva, Cláudia
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 153 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland