Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Contemporary fusion foods: How are they to be defined, and when do they succeed/fail?
 
 
Titel: Contemporary fusion foods: How are they to be defined, and when do they succeed/fail?
Auteur: Spence, Charles
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 13 (2018) nr. C pagina's 101-107
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland