Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of key flavor compounds in sonit sheep lamb during grilling process using HS-GC-IMS, E-nose, E-tongue, and physicochemical techniques
 
 
Titel: Evolution of key flavor compounds in sonit sheep lamb during grilling process using HS-GC-IMS, E-nose, E-tongue, and physicochemical techniques
Auteur: Wu, Huiying
Yao, Wensheng
Ma, Shuangyu
Liu, Dengyong
Zhang, Mingcheng
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland