Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Do chefs get lost in the sauce? The chefs’ perceptions of the tensions and paradoxes between tradition and modernity in cooking with meat
 
 
Titel: Do chefs get lost in the sauce? The chefs’ perceptions of the tensions and paradoxes between tradition and modernity in cooking with meat
Auteur: Lamy, Arnaud
Sirieix, Lucie
Costa, Sandrine
Michaud, Maxime
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland