Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Defining social gastronomy: Multidisciplinary perspectives and a new paradigm for positive social impact through food and culinary practices
 
 
Titel: Defining social gastronomy: Multidisciplinary perspectives and a new paradigm for positive social impact through food and culinary practices
Auteur: Romanova do Nascimento Costa, Paola
Diogo da Rocha Viana, José
Oliveira de Melo Junior, Eudes
Macedo Antunes de Souza, Jacqueline Ramos
Machado de Sousa, Paulo Henrique
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland