Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds and aroma descriptions in overfermented tempe (tempe bosok) with different packaging and blanching treatment
 
 
Titel: Volatile compounds and aroma descriptions in overfermented tempe (tempe bosok) with different packaging and blanching treatment
Auteur: Pamekas, Tata Trapsila Larasati
Fibri, Dwi Larasatie Nur
Supriyadi, Supriyadi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland