Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 57 gevonden artikelen
 
 
  The nutritional quality and flavor profiles of Sandiao soup made by the traditional refinement process
 
 
Titel: The nutritional quality and flavor profiles of Sandiao soup made by the traditional refinement process
Auteur: Zhu, Wenzheng
Huai, Xue
Zhao, Zhao
Zhu, Zhanpeng
Zhang, Xinyu
Sun, Yang
Zhang, Beining
Xu, Yan
Zhou, Xiaoyan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland