Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Exploration into lipid oxidation and flavour characteristics of crayfish (Procambarus clarkia) after hot water blanching pretreatment and deep frying
 
 
Titel: Exploration into lipid oxidation and flavour characteristics of crayfish (Procambarus clarkia) after hot water blanching pretreatment and deep frying
Auteur: Tan, Hongyuan
Shen, Lingwei
Zhou, Mingzhu
Huang, Qi
Liu, Xuan
Wei, Lingyun
Qiao, Yu
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland