Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave pretreatment and adding strategies of Hongqu lees on the physicochemical properties and microbial communities of fermented large yellow croaker sauce
 
 
Titel: Effect of microwave pretreatment and adding strategies of Hongqu lees on the physicochemical properties and microbial communities of fermented large yellow croaker sauce
Auteur: Zhang, Xiujie
Lin, Na
Wei, Banghong
Guo, Quanyou
Xu, Fei
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland