Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Use of vegetable flours obtained from artichoke by-products as a functional ingredient in gluten-free bread formulations
 
 
Titel: Use of vegetable flours obtained from artichoke by-products as a functional ingredient in gluten-free bread formulations
Auteur: Proetto, Ilaria
Pesce, Fabiola
Arena, Elena
Grasso, Antonia
Parafati, Lucia
Fallico, Biagio
Palmeri, Rosa
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland