Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Umami-enhancing effect of Agaricus bisporus-pork bone stocks based on the EUC value and sensory evaluation
 
 
Titel: Umami-enhancing effect of Agaricus bisporus-pork bone stocks based on the EUC value and sensory evaluation
Auteur: Shi, Ke
Li, Zhenqi
Bai, Yibo
Zhang, Yu
Song, Huanlu
Pan, Wenqing
Chen, Wanying
Xiong, Wen
Yang, Li
Huang, Zijian
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland