Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Haute cuisine: A mixed-methods approach to assess gastronomic offer nutritional adequacy and importance given by chefs to food and nutrition guidelines
 
 
Titel: Haute cuisine: A mixed-methods approach to assess gastronomic offer nutritional adequacy and importance given by chefs to food and nutrition guidelines
Auteur: Pereira, M.
Sousa, S.
Melo, A.
PadrĂ£o, P.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland