Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the marination of colonial cheese into wine and vinegar through ripening: Physicochemical characteristics, sensorial attributes and emotions evoked
 
 
Titel: Exploring the marination of colonial cheese into wine and vinegar through ripening: Physicochemical characteristics, sensorial attributes and emotions evoked
Auteur: Azevedo, Gabriela Diersmann
Oliveira, Wemerson de Castro
Ströher, Jeferson Aloísio
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
Santos Richards, Neila Silva Pereira dos
Sant’Anna, Voltaire
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland