Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Top-fermented beer enriched with Ceylon Gooseberry residue – The effect on bioactive compound content and sensorial profile
 
 
Titel: Top-fermented beer enriched with Ceylon Gooseberry residue – The effect on bioactive compound content and sensorial profile
Auteur: Lazzari, Anderson
Gibin, Mariana Sversut
Saraiva, Bianka Rocha
Sato, Francielle
Rosa, Cássia Inês Lourenzi Franco
Matumoto Pintro, Paula Toshimi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland