Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Kombucha beverages made from Camellia nitidissima Chi and Camellia sinensis flowers—physicochemical properties, sensory properties and bioactivity
 
 
Titel: Kombucha beverages made from Camellia nitidissima Chi and Camellia sinensis flowers—physicochemical properties, sensory properties and bioactivity
Auteur: Huang, Yi-Bin
Zou, Chun
Gao, Ying
Yin, Jun-Feng
Contursi, Patrizia
Zhang, Sheng
Gong, Yu-Shun
Liu, Jian-Jun
Xu, Yong-Quan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland