Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Exploring sugar reduction in bakery products: Physico-chemical and sensory characterization of biscuits added with natural aromas
 
 
Titel: Exploring sugar reduction in bakery products: Physico-chemical and sensory characterization of biscuits added with natural aromas
Auteur: Medeiros, Cristine da Silva
Proserpio, Cristina
Bandeira, Amanda Soares
Komeroski, Marina Rocha
Rios, Alessandro de Oliveira
Hagen, Martine Elisabeth Kienzle
Pagliarini, Ella
Oliveira, Viviani Ruffo de
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland