Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Differences in the microbiome composition of the traditional fermented rice beverage Miki from Amami Island
 
 
Titel: Differences in the microbiome composition of the traditional fermented rice beverage Miki from Amami Island
Auteur: Ogura, Hikaru
Okamoto, Nanase
Nakamura, Ayaka
Takahashi, Hajime
Kuda, Takashi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland