Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Contributing factors for textural characteristics of Serrano Artisanal Cheese: An instrumental approach
 
 
Titel: Contributing factors for textural characteristics of Serrano Artisanal Cheese: An instrumental approach
Auteur: Paiva, Ana Raisa
Diprat, Andressa Bacalau
Costa, Gustavo Pires
Kolling, Leandro
Dessuy, Morgana
Revillion, Jean Philippe Palma
Hertz, Plinho Francisco
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland