Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Chestnut as a culinary ingredient: Analysis of recipes and proposed innovative thematic menu
 
 
Titel: Chestnut as a culinary ingredient: Analysis of recipes and proposed innovative thematic menu
Auteur: Florença, Sofia G.
Correia, Paula M.R.
Lima, Maria João
Teixeira-Lemos, Edite
Costa, Cristina A.
Guiné, Raquel P.F.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland