Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 57 gevonden artikelen
 
 
  2- Acetyl-1-pyrroline originated from Maillard reaction is the key odorant of cooked Lipu taro
 
 
Titel: 2- Acetyl-1-pyrroline originated from Maillard reaction is the key odorant of cooked Lipu taro
Auteur: Zhou, Xiatao
Wen, Liqiong
Xiao, Jinshan
Mo, Xueying
Wan, Peng
Chen, De-Wei
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 57 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland