Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Changes in nutritional and antioxidant properties, structure, and flavor compounds of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricums) sprouts during domestic cooking
 
 
Titel: Changes in nutritional and antioxidant properties, structure, and flavor compounds of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricums) sprouts during domestic cooking
Auteur: Wang, Nan
Dong, Yulu
Wang, Shunmin
Wang, Junzhen
Wu, Ningning
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland