Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 49 gevonden artikelen
 
 
  The influence of cardamine hupingshanensis on the microbial community structure of jiuqu and the variation of flavor during the fermentation process of selenium-rich Chinese huangjiu
 
 
Titel: The influence of cardamine hupingshanensis on the microbial community structure of jiuqu and the variation of flavor during the fermentation process of selenium-rich Chinese huangjiu
Auteur: Geng, Jingzhang
Li, Dongqin
He, Siqiao
Min, Cong
Long, Jiangang
Yang, Shuiyun
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland