Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Gluten-free baked products formulated with Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour
 
 
Titel: Gluten-free baked products formulated with Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour
Auteur: Vega, Danna Mikaela
Versino, Florencia
Dini, Cecilia
Viña, Sonia Zulma
García, María Alejandra
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland