Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Cooking beyond flavors: Exploring the chemical reactions in the preparation of duck in Tucupi of Pará - Brazil
 
 
Titel: Cooking beyond flavors: Exploring the chemical reactions in the preparation of duck in Tucupi of Pará - Brazil
Auteur: do Amaral, Cássia Santos
de Sousa, Paulo Henrique Machado
Nunes, Fátima Miranda
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland