Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
 
  An approach to produce healthier meat products: effect of k-carrageenan and inulin on quality characteristics of bologna-type chicken sausages
 
 
Titel: An approach to produce healthier meat products: effect of k-carrageenan and inulin on quality characteristics of bologna-type chicken sausages
Auteur: Çelebi, Utku
Erge, Aydın
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland