Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Sustainable food dishes: Selection of indicators for their evaluation and communication in Chilean foodservices
 
 
Titel: Sustainable food dishes: Selection of indicators for their evaluation and communication in Chilean foodservices
Auteur: Paola Cáceres, R.
Claudia Troncoso, P.
Rodrigo Buhring, B.
Claudia Lataste, Q.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland