Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Study on the dynamic changes of nutrient components and flavor compounds during the fermentation process of high-quality highland barley wine
 
 
Titel: Study on the dynamic changes of nutrient components and flavor compounds during the fermentation process of high-quality highland barley wine
Auteur: Chen, Lihua
Peng, Qinghua
Liu, Bo
Zhang, Yeting
Feng, Shengbao
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland