Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Kombucha as alternative microbial consortium for sourdough fermentation: Bread characterization and investigation of shelf life
 
 
Titel: Kombucha as alternative microbial consortium for sourdough fermentation: Bread characterization and investigation of shelf life
Auteur: Kilmanoglu, Hilal
Akbas, Meryem
Yigit Cinar, Aycan
Durak, Muhammed Zeki
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland