Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 64 gevonden artikelen
 
 
  An insight into the quality formation of egg-white sufu based on the dynamic changes of protease activity, physicochemical properties and texture
 
 
Titel: An insight into the quality formation of egg-white sufu based on the dynamic changes of protease activity, physicochemical properties and texture
Auteur: Chen, Yuqin
Zhou, Xiangju
Zhan, Jingyu
Yan, Bingxu
Xie, Yihai
Zang, Jianwei
Tang, Daobang
Tu, Yonggang
Yin, Zhongping
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland