Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Use of monosodium glutamate as alternative to reduce sodium in cooking affects the physicochemical, phytochemical, and sensory attributes of pigmented and non-pigmented rice
 
 
Titel: Use of monosodium glutamate as alternative to reduce sodium in cooking affects the physicochemical, phytochemical, and sensory attributes of pigmented and non-pigmented rice
Auteur: De Leon, Maria Antônia Fagundes
Cañizares, Lázaro da Costa Corrêa
Peres, Betina Bueno
Timm, Newiton da Silva
Meza, Silvia Leticia Rivero
Hoffmann, Jessica Fernanda
Ferreira, Cristiano Dietrich
Oliveira, Mauricio de
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland