Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Umami-enhancing effect of mushroom stocks on Japanese fish stock based on the equivalent umami concentration (EUC) value
 
 
Titel: Umami-enhancing effect of mushroom stocks on Japanese fish stock based on the equivalent umami concentration (EUC) value
Auteur: Kido, Shuhei
Tanaka, Ryusuke
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland