Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of sardine (Sardina pilchardus) fish sauce produced using five kinds of material
 
 
Titel: Quality characteristics of sardine (Sardina pilchardus) fish sauce produced using five kinds of material
Auteur: Zhang, Yixin
Yang, Zilu
Zhao, Shuaidong
Gai, Jiaxuan
Wang, Liping
Ning, Xibin
Tao, Ningping
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland