Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Volatile profiles and aroma-active components of Northern Thai fermented soybean (thua nao) produced from controlled and uncontrolled fermentations
 
 
Titel: Volatile profiles and aroma-active components of Northern Thai fermented soybean (thua nao) produced from controlled and uncontrolled fermentations
Auteur: Mathatheeranan, Pakavit
Wongprasert, Thanakorn
Na Nan, Tansiphorn
Suwannakul, Ekkarat
Wang, Yi
Lu, Ting-Jang
Fang, Mingchih
Suppavorasatit, Inthawoot
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland