Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Structural, microstructural, and textural modifications of meringues induced by low-pressure baking process
 
 
Titel: Structural, microstructural, and textural modifications of meringues induced by low-pressure baking process
Auteur: Scolan, Jean-Baptiste
Vennat, Elsa
Smaniotto, Benjamin
Pillard, Laurent
Corlay, Franck
Haumont, Raphaƫl
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland