Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 48 gevonden artikelen
 
 
  How to limit cook loss when preparing cod (Gadus morhua): The constraints of temperature and time
 
 
Titel: How to limit cook loss when preparing cod (Gadus morhua): The constraints of temperature and time
Auteur: Stormo, Svein Kristian
Skåra, Torstein
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland