Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and microbial analyses on naturally lacto-fermented cucumbers
 
 
Titel: Sensory and microbial analyses on naturally lacto-fermented cucumbers
Auteur: Kao, Chien-Chia
Wang, Hsuan-Min
Tsai, Shwu-Jene
Lin, Jin-Yuarn
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland