Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Primary exploration of mushroom protein hydrolysis and cooking impact on the protein amino acid profiles of Agaricus bisporus and Lentinula edodes mushrooms
 
 
Titel: Primary exploration of mushroom protein hydrolysis and cooking impact on the protein amino acid profiles of Agaricus bisporus and Lentinula edodes mushrooms
Auteur: Davila, Mindy
Du, Xiaofen
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland