Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, rheological, and textural properties of gelatin extracted from chicken by-products (feet-heads) blend and application
 
 
Titel: Physicochemical, rheological, and textural properties of gelatin extracted from chicken by-products (feet-heads) blend and application
Auteur: Aidat, Omaima
Belkacemi, Louiza
Belalia, Mahmoud
Zainol, Mohamad khairi
Barhoum, Humam Shaaban
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland