Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Novel Oaxaca cheese-based food products prepared by molecular cooking techniques: An insight into attributes, emotions, memories, and liking
 
 
Titel: Novel Oaxaca cheese-based food products prepared by molecular cooking techniques: An insight into attributes, emotions, memories, and liking
Auteur: Ramírez-Rivera, Emmanuel de Jesús
Galván-Herrera, Miguel Eduardo
González-López, Cristian
Tello-Torres, Monserrat
Sánchez-González, Carlos Norberto
Guerrero-Ortiz, Cristal Arany
Hernández-Salinas, Gregorio
Cabal-Prieto, Adan
Herrera-Corredor, José Andrés
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland