Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Market orientation and cuisine innovation as a driven sensory methodology to develop a sweet potato snack as an added-value food product
 
 
Titel: Market orientation and cuisine innovation as a driven sensory methodology to develop a sweet potato snack as an added-value food product
Auteur: Licea-Dominguez, Samantha
Estevez-Rioja, Antonio
Hernández-Lozano, Linda Carolina
Alvarado-Ponce, Gerardo Erwin
Asemota, Helen
González-Cordova, Aarón Fernando
González-Aguilar, Gustavo A.
Domínguez-Soberanes, Julieta
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland