Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of various cooking methods on cooking loss, sensory and instrumental properties of pork neck
 
 
Titel: Effect of various cooking methods on cooking loss, sensory and instrumental properties of pork neck
Auteur: Doležalová, Jana
Kameník, Josef
Bednář, Jiří
Macharáčková, Blanka
Ježek, František
Haruštiaková, Danka
Páral, Václav
Pyszko, Martin
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland