Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice
 
 
Titel: Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice
Auteur: Chan, Sherry Stephanie
Iversen, Stian Gjerstad
Skuland, Aase Vorre
Rotabakk, Bjørn Tore
Lerfall, Jørgen
Rognså, Guro Helgesdotter
Roth, Bjørn
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland