Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the qualitative properties and consumer perception of marinated sardine Sardina pilchardus: The effect of fucoxanthin addition
 
 
Titel: Evaluation of the qualitative properties and consumer perception of marinated sardine Sardina pilchardus: The effect of fucoxanthin addition
Auteur: Boutheina, Bessadok
Leila, Ktari
Besbes, Nadia
Messina, Concetta Maria
Santulli, Andrea
Saloua, Sadok
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland