Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different cooking methods on volatile flavor compounds in garlic
 
 
Titel: Effects of different cooking methods on volatile flavor compounds in garlic
Auteur: Bi, Jicai
Yang, Zhen
Li, Yang
Li, Bian
Gao, Yueyue
Ping, Chunyuan
Chen, Zhuo
Li, Congfa
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland