Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the nutritional composition of raw, boiled, roasted Macadamia (F. Muell. Macadamieae) and its application as an elder-friendly food
 
 
Titel: Comparison of the nutritional composition of raw, boiled, roasted Macadamia (F. Muell. Macadamieae) and its application as an elder-friendly food
Auteur: Kim, Dah-Sol
Iida, Fumiko
Joo, Nami
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland