Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and non-nutritional modification of faba bean (Vicia faba) due to the effect of roasting and boiling
 
 
Titel: Chemical and non-nutritional modification of faba bean (Vicia faba) due to the effect of roasting and boiling
Auteur: Corzo-Ríos, L.J.
Jiménez-Martínez, C.
Cid-Gallegos, M.S.
Cardador-Martínez, A.
Martínez-Herrera, J.
Sánchez-Chino, X.M.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland